SALGS OG KJØPSBETINGELSER

sist oppdatert 26.03.2020

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon

Informasjon om produktet står beskrevet i nettbutikken, på hvert av produktene.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift.  Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenestene på siden, samt prisendringer som skyldes endringer i valutakurser, lovpålagte avgifter eller vesentlig prisendring fra våre leverandører. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Bekreftelse på din levering skjer normalt med e-post og/eller SMS.

Leveranse

Feilleverte varer:

Hvis du har fått feil varer levert, ta kontakt med katrine@svenskabad.no

Pakker som ikke hentes:

Dersom du velger å ikke hente ut pakker må du gi oss melding om dette, samt betale returporto. Uavhentede pakker som kommer i retur uten at vi har fått melding om dette, vil påføre deg kostnader i for av porto og returgebyr. Returgebyr Kr. 150,-

Frakt

Vi sender varene med Posten Servicepakke (inntil 10 kg) og kan spores. Kostnader forbundet med frakt er synlig i handlekurven og fast pris på 185 kroner, og dette gjelder for alle produkter opp til 10 kg.

Betaling

Beløpet skal være betalt i sin helhet før varen blir levert.

Personopplysninger

Svenska Bad AS, behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register, Svenska Bad AS forbeholder seg retten til å bruke epost adresser til eget bruk (produktinformasjon).

Kortinformasjon

Når du handler hos Svenska Bad AS blir betalingen behandlet av Klarna, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Les mer om Klarna her: https://www.klarna.com/no/

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varen/ varene ta kontakt umiddelbart med Svenska Bad på katrine@svenskabad.no eller telefon: 67 56 60 00

Reklamasjon

Ta direkte kontakt med katrine@svenskabad.no eller telefon: 67 56 60 00

Varene skal være feilfrie ved levering. Om det er feil på produktet, skal du kontakte oss så snart som mulig så vi kan hjelpe til med å løse problemet. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

OBS! Vi tar ikke i mot reklamasjoner uten at det er avtalt på forhånd. Dette fordi mange reklamasjoner kan løses uten at varen sendes i retur.

Angrerett

Angrerettloven gir deg som kunde en ubetinget rett til å gå fra avtalen ved å melde fra til oss innen 14 dager fra du har mottatt varen komplett. Kjøper må dekke returkostnadene og vil få full refusjon for returnerte varer. Dette forutsetter at varen returneres i fullgod stand og i original emballasje. Vi tar ikke imot varer som sendes i postoppkrav.  Husk å oppgi kontonummer slik at vi får tilbakebetalt etter at vi har mottatt varen. Normal behandlingstid er ca 14 dager. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet.
Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Last ned returskjema:

Svenska Bad AS 

Billingstadsletta 11

1396 Billingstad

Norge

Tel: +47 67 56 60 00

Org.nr: 918711341

MVA.nr:  NO918711341MVA

Web: www.svenskabad.no 

E-post: post@svenskabad.no