Den perfekte julegaven til hele familien

Den perfekte julegaven til hele familien

Trivsel, gode samtaler, avkopling og bedre nattesøvn – er ikke det en fin julegave til de man er glad i? Spabad er julegaven alle ønsker seg uten å vite det.

De mørke kveldene er over oss og julestria ligger rett rundt hjørnet. For mange kan dette være en tid preget av høyt tempo, høye skuldre og høye forventinger – hva skal vi gjøre til jul i år, hvilke gaver skal vi gi til hvem og hvordan skal vi ta vare på de vi er glad i litt ekstra nå som det er jul? Faktisk finnes det én gave som hjelper på alt dette. Den får ikke plass under treet, og litt ekstra jobb blir det kanskje for julenissen – men desto bedre er sjansene for at det slår an hos familien!

SPABAD – JULEGAVEN SOM VIRKELIG VARMER

Ifølge Per Arne Ødegård, daglig leder i Nordpool Spa med showroom på Høvik, er spabad en av de gavene som virkelig kan gi noe godt til deg og dine – og som bare fortsetter gi.

– Et spabad er en fin måte å samle hele familien på. Det er noe både unge og gamle vil dele, og som inviterer til å ha det hyggelig og prate sammen på en helt annen måte enn for eksempel å sitte foran TV-en. Også når ungene har lagt seg, når damene er ute på vift eller gutta er på fotballkamp, er spabadet et ypperlig sted for litt alenetid. Uansett hvordan du bruker det, kan det være et veldig fint avbrekk fra tjas og mas, forklarer Ødegård.

LA JULEFREDEN SENKE SEG – I BOBLEBADET

Et spabad handler på mange måter om mye av det samme som jula; det å være sammen og dele noe fint – bare helt uten julestresset! Faktisk har spabadet den motsatte virkningen. Helseeffektene ved bruk av massasjebad har lenge vært kjent. Varmt vann har en avslappende og beroligende effekt på kroppen. Musklene slapper av og kroppen utskiller naturlige endorfiner som reduserer smerte og gir bedre søvnkvalitet. Ikke bare sovner du fortere, men søvnen blir gjerne også dypere og roligere. God søvn, litt ro og fred, og gode samtaler kan ha de utroligste følger, forklarer Ødegård litt spøkefullt.

– Vi har faktisk kunder som forteller oss at parforholdet deres bedret seg etter at de fikk boblebad!

Du skal ikke undervurdere det å få slappet ordentlig av, la roen senke seg og finne tid til hverandre. Sånn sett kan et boblebad være en liten investering!

UPROBLEMATISK Å INSTALLERE I VINTERHALVÅRET

Mange tenker at det blir for sent på året å installere et spabad hjemme eller på hytta nå. Dette er ifølge Ødegård en utbredt misforståelse. Faktisk kan det i noen tilfeller være enklere, forklarer han. Nordpool Spa leverer rundt om i hele landet, selv etter snøens inntog.

– For deg som kunde er det er ikke noe vanskeligere å installere et spabad på vinteren enn på sommeren. Kanskje er det til og med lettere i noen tilfeller! Vi har frakta inn massasjebad til hytter på slede og snøskuter! Har du en veranda som tåler tonnevis med snø – ja, så tåler den ofte et massasjebad. Vi regner at et bad krever at underlaget kan bære minst 500 kg per kvm, forklarer Ødegård.

PRISGUNSTIG KVALITETSVARE

Daglig leder i Nordpool Spa, Per Arne Ødegård, forklarer at han av og til får spørsmål om hvordan han kan gi så god pris på massasjebadene sammenliknet med mange av konkurrentene. Til det forklarer han at det handler om vilje til å levere det beste produktet i markedet til best pris. Med markedsledende merker som Villeroy & Boch og Svenska Bad i showroomet på Høvik, er det bare å ta en tur innom å prøve selv.

– Vi har den store kvalitetsleverandøren Svenska Bad i ryggen. De selger 4000 bad i året i Sverige. Det er en grunn til at de er Nordens største leverandør. De lager kvalitet-spabad spesielt tilpasset hardføre nordiske forhold, og har bestemt seg for å satse på stort volum til rett pris.

I showroom på 1400 kvm på Høvik har du spabad i alle varianter og fasonger i over 2 etasjer.

Mange som er interessert i boblebad bruker tid på å bestemme seg. Per Arne råder dem til å ta kontakt og prøve selv. I showroom på 1400 kvm på Høvik har du spabad i alle varianter og fasonger i over 2 etasjer. Her kan du prøve alt du vil – også privat visning er mulig om man ønsker det.

– Ta kontakt med oss så ordner vi det. Her kan du prøve alle bestselgerne, både med og uten saltløsning. Og om du ikke har lyst til å ta testbadet i åpningstiden, så ordner vi en privat visning.

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg slik at du kan ta de riktige valgene når det kommer til spabad.