Sarek

3 lags termoisolasjon med luftspalte i kombinasjon med en separat lydløs sirkulasjonspumpe gir svært lavt strømforbruk. Badet blir levert standard med automatisert XL60 ozonrensemaskin, men kan nå også bestilles med Saltvannsrensesystem og WIFI styring. (mot tillegg) 

Lexington Swimspa

Med et svømmespa får du det beste fra to verdener – på minst mulig område og også hele året. Først et basseng for skånsom men effektiv svømmetrening, hvor en justerbar jetstrøm skaper motstanden i vannet som passer ditt personlige nivå. Uansett om du satser aktivt på for eksempel triatlon/svømming, er mosjonist eller trenger myk rehabtrening. […]

Portland Swimspa

I Portland, som er designet i et helintegrert system uten skillevegger mellom bassenget og spa-delen, kan du gli «trinnløst» mellom skånsom men effektiv svømmetrening og behagelig avslapning. En annen fordel er at svømmespaet ditt blir en meter kortere og dermed krever litt mindre plass. Når du svømmer, skaper en justerbar jetstrøm den motstanden i vannet […]

Oden

Bilde av spabadet Oden fra Nordpool spa. Sett ovenfra med fargen hvit gecko innvendig

3 lags termoisolasjon med luftspalte i kombinasjon med en separat lydløs sirkulasjonspumpe gir svært lavt strømforbruk. For å maksimere massasjeopplevelsen bruker vi 3 hk jetpumpe. Badet blir levert standard med automatisert XL60 ozon-rensemaskin, men kan nå også bestilles med Saltvannsrensesystem og WIFI styring (mot tillegg).

Idun

Bilde av Spabadet Idun fra Nordpool Spa ovenfra hvit.

3 lags termoisolasjon med luftspalte i kombinasjon med en separat lydløs sirkulasjonspumpe gir svært lavt strømforbruk. For å maksimere massasjeopplevelsen bruker vi 3 hk jetpumpe. Badet blir levert standard med automatisert XL60 ozonrensemaskin, men kan nå også bestilles med Saltvannsrensesystem og WIFI styring (mot tillegg).

Tor

Bilde av spabadet Tor fra Nordpoolspa. Sett rett ovenfra. Hvit farge innvendig.

3 lags termoisolasjon med luftspalte i kombinasjon med en separat lydløs sirkulasjonspumpe gir svært lavt strømforbruk. For å maksimere massasjeopplevelsen bruker vi 3 hk jetpumpe. Badet blir levert standard med automatisert XL60 ozonrensemaskin, men kan nå også bestilles med Saltvannsrensesystem og WIFI styring. (mot tillegg) 

Dallas XL

Bilde av Dallas XL, et rundt spabad fra Svenska Bad, sett rett ovenfra. Hvit farge invendig

Den ekstra romslige Dallas XL har alle de samme funksjonene som Dallas, men ekstra plass til et par lykkelige badere til. Her kan du invitere både bestemor og bestefar til en dukkert i det blå! Godt isolert termolokk og full-skumisolert, tilpasset det nordiske klimaet.Trapp er inkludert i prisen.

Dallas

Bilde av hvit ovalt spabad Dallas fra Svenska Bad, sett rett ovenfra.

Rikelig med plass og fylt med vakre funksjoner og 33 masserende dyser. Et godt isolert termolokk og fullisoleringen gjør Dallas godt tilpasset det nordiske klimaet. Trapp er inkludert i prisen

Vancouver

Bilde av spabadet Vancouver fra Svenska Bad. Bildet er ta ovenfra, hvit topp sorte nakkeputer.

Med Vancouver Accupressure dyser og liggeseter tilpasset kroppsformen får du oppleve en deilig vannterapi. Økt blodsirkulasjon og frigjøring av kroppens endorfiner er noen av de positive effektene du vil oppleve ved bruk av et spabad. Med ett generøst antall plasser kan du dele opplevelsen med mange venner.

Denver

Denver spabad fra Svenska Dad. Tatt ovenfra topp i hvit

Denver har to behagelige liggeseter og i tillegg vannfall og stemningsfull Led belysning. Her er det ren nytelse til det fulle for de nære og kjære.Et kvalitetsbad akkurat som våre andre modeller med ekstra godt isolert termolokk. Ekstremt lavt energiforbruk! Les mer her ▶