Svenska Bad

Våre Svenska Pro modeller

tar spabad til et nytt nivå

Stillegående pumper med lavt strømforbruk

Med stillegående motorer vil du nesten ikke høre spabadet når sirkulasjonspumpen er i gang. Dette gjør at du slipper å ta hensyn til hvor du plasserer spabadet med tanke på støy mot naboer eller inn på soverom.

Fullisolert

Alle Svenska Bad modellene er fullisolerte. Det er benyttet ekstrudert polystyren, som er en stiv isolasjon som er dannet med polystyren polymer. Alle vegger i spabadet er isolert med XPS plater og rørene innvendig i spabadet er beskyttet med XPS skum. Dette fjerner vibrasjoner motorene har og gir et optimalt isolert spabad. En av XPS sine egenskaper, utenom eksepsjonell isolasjon er at XPS er bestandig mot muggvekst.

Aluminium

Rammen på modellene er konstruert i Aluminium, noe som ikke ruster. Dette øker levetiden på spabadet betraktelig og man slipper å bekymre seg for rustdannelser på rammen. På utsiden av rammen ligger et lag XPS isolasjon med et Lucite panel helt ytterst. 
Bilde av den dame som slapper av i et boblebad med øynene lukket.

Trykk og bobler

Med doble jetpumper som skaper bobler og en strøm av vann som omslutter kroppen er FORSEN modellen et ultimat spabad. Her er det plass til 6 personer med mer enn nok vanntrykk og bobler.

Eksepsjonelt saltvannssystem

Vi kan levere alle spabad med Gecko In.Clear Saltvannsrensesystem. Dette systemet gjør det enkelt å opprettholde sanitasjon i spabadet. Alt styres med enkle trykk gjennom kontrollpanelet på spabadet. For eksempel når 3 personer skal oppi spabadet, stiller du inn systemet til 3 personer og mer trenger du ikke å gjøre. 

Plassering

Hvor du plasserer Spabadet er viktig for din opplevelse av spabadet. Her er det noen faktorer som spiller inn basert på hvordan du vil bruke spabadet. 

Under tak eller ikke? 

Om det er mye regn i området du skal installere spabadet kan det være en ide å sette det under tak. Dette kan gjøres enten under eksisterende overbygg, eller få bygd et overbygg etter spabadet er satt på plass. Det er viktig å regne med litt plass rundt spabadet slik at det er god tilgang til sidene av spabadet. Dette gjør det lettere å kunne sjekke komponenter og vedlikehold.

 

utendørs boblebad strømforbruk

Utsikt

For å benytte omgivelsene på rett måte er det lurt å tenke på utsikten du vil ha fra spabadet. Dette kan bestemme hvor frittstående spabadet skal stå. Jo nærmere bebyggelse spabadet står jo raskere kommer man seg ut i spabadet. 

Om det er flere minusgrader ute og spabadet står 20-30 meter unna huset eller hytta så er det noe å være bevisst ovenfor.