Svenska Bad

Ekstremt lavt strømforbruk

I følge siste testrapport fra RISE

Svenska Bad med ekstremt lavt energiforbruk!

I følge siste testrapport fra RISE får spa-bad fra Svenska Bad toppresultater ved lavt energiforbruk. Svenske Bad Denver viste et energiforbruk på lave 5,36 kWh i standby-modus over 24 timer. Energiforbruket i løpet av 24 timer med et 30-minutters bad viste ekstremt energieffektive 7,59 kWh.

hvordan er det mulig?

Dette oppnås takket være energieffektive jet- og sirkulasjonspumper fra verdensledende leverandører. Spa-badene er også fullstendig isolert og helskummet, det vil si perfekt tilpasset det nordiske klimaet. Isolasjonen forbedrer spaets ytelse og senker energikostnadene. Kronen på verket er ekstra tykke termiske lokk som ytterligere bidrar til det lave energiforbruket.

Fullskummet

Media har den siste tiden rapportert om stigende priser på strømmarkedet. Med et utendørs massasjebad fra Svenska Bad er det ingen grunn til bekymring før vinteren, da badene er ekstremt energieffektive.

Spabadene fra Svenska Bad har et automatisk rensesystem, som krever minimalt med vedlikehold. Alle spabad er helskummet da tester viser at den mer avanserte teknologien med fullskum er den mest energieffektive, sammenlignet med den mer vanlig brukte isolasjonen med luftspalte/thermoisolering.

Fullskumming betyr at sidene fylles med skumisolasjon og at badene er isolert helt fra karet til kanten. Serviceluken til maskinrommet er også 3-lags isolert. Bunnplatene er ekstra forsterket og dobbeltisolert, noe som bidrar til den lave driftskostnaden.

Bilde av den dame som slapper av i et boblebad med øynene lukket.

Driftssikkert

Alle Svenska Bad modellene har energieffektive Aqua-flow-pumper fra markedsledende Gecko. De er også ekstremt stillegående. Alle bad er bygget med egen sirkulasjonspumpe, noe som gjør driftssikkerheten enda bedre.

Eksepsjonelt saltvannssystem

Et saltvannsspa gir en spesiell følelse,. Vannet føles glatt og beroligende og samtidig sprø energigivende. Spabading i saltvann krever også mindre kjemikalier for å holde badevannet klart og rent. Dette betyr 1-2 vannskift per år i stedet for 3-4 vannskift i et klorbad. Dette gir også redusert energiforbruk. Kort sagt – bedre bad med en klype salt.

 

Alle våre spabad kan benytte Gecko In.Clear Saltvannsrensesystem.