SPA I HVERDAGEN                                              
SPA I HVERDAGEN                                              

SPA I HVERDAGEN                                              

Hos Tom Egil Roll-Olsen på Nesøya i Asker gir spabadet elegant rekreasjon og anledning til å nyte en slående utsikt til fulle hele året – uansett vær.

Da familien nylig gikk til anskaffelse av et spabad hjemme, var det trivsel som veide tyngst.
– Det fineste med spabadet er det sosiale. Det er veldig ålreit også på sommeren, og ungene storkoser seg, men det er først og fremst den kalde årstiden vi gleder oss til. Det å komme seg bort fra TV-en og gjøre noe sammen. Slappe av i helgene med familien eller kanskje invitere noen venner på en fin kveld, forteller Roll-Olsen.

ENKLERE SPA

Familien kjenner allerede til idyllen forbundet med bad- og spakultur. En vedfyrt badestamp på forrige hytta var nemlig veldig populær hos hele familien. Da de vurderte spa hjemme, var det imidlertid noe annet de så etter.

– En badestamp bruker du 4-5 timer på å varme opp. Det er noe du kanskje har tid til på en hytte, men ikke i hverdagen. Hjemme ønsket vi oss noe som var enkelt og greit, og som var lett å vedlikeholde.

stoler

SPABAD MED PRISBELØNT DESIGN

Valget falt på et Villeroy & Boch massasjebad Just Silence med 5 liggeplasser. Roll-Olsen medgir at han ofte synes det kan bli mye dill dall hva gjelder design. Derfor ble det Villeroy & Boch-modellens rene linjer og velprøvde kvalitet som til slutt havnet utenfor det stilfulle funkishuset på Nesøya. Som flere andre design fra Villeroy & Boch har også spabad-modellen Just Silence vunnet en Red Dot-designpris.

– For oss var det kombinasjonen av form og kvalitet som gjorde utslaget. Vi ønsket oss noe som var enkelt og greit, med rene linjer. Jeg ønsker ikke bruke tid på å sette meg inn i krevende bruk- og servicesystemer. Villeroy & Boch jet pack-system gir spabadet færre potensielle lekkasjepunkter. Opptil 90% mindre slanger og rør enn det som er standard i bransjen. Dette gjør vedlikehold og service enklere, forteller Roll-Olsen.

overifra spa anlegg

POPULÆR TRIVSEL MED SPA- OG BOBLEBAD

Roll-Olsen opplever at mange er interessert i spabad, boblebad og trivselen som følger med i dag, enten det er i hjemmet eller på hytte, ute eller inne. Selv hadde han og familien gått med tanken en stund. Da Nordpool Spa Spabad dukket opp med showroom og stort utvalg på Høvik, ble valget enkelt.

– Jeg tok kontakt og fikk et godt tilbud fra dem, forteller Tom Egil Roll-Olsen.

oversikt over havet

ENDA MER UT AV UTSIKTEN MED SPA I HAGEN

Plassert midt i den flotte utsikten på eiendommen, er det ingen tvil om at massasjebadet til Roll-Olsen tilfører en ny dimensjon til uterommet. Enten sola stråler fra en skyfri himmel eller været er hustrig og kaldt, er flott utsikt like flott – og vannet i spabadet like varmt og fristende. Her i huset kan vinteren bare komme.

Nå utover blir det fint. Når det begynner å bli kjølig, og vi kan sitte der og ha det varmt og godt. Det gleder jeg meg til, sier Roll-Olsen som anbefaler flere å ta turen innom spabad-leverandøren på Høvik.

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg slik at du kan ta de riktige valgene når det kommer til spabad.