SPA-ÅPNING MED FOKUS PÅ VILLEROY & BOCH
SPA-ÅPNING MED FOKUS PÅ VILLEROY & BOCH

SPA-ÅPNING MED FOKUS PÅ VILLEROY & BOCH

Spabad er i vinden og mange ønsker seg slik komfort hjemme eller på hytta. Sammen med dette ønsket hører gjerne et krav om kvalitet og service, og her kommer åpningen av Nordpool Spa på Høvik inn i bildet.

De vil feire åpningen med å by på en sjelden godbit fra Villeroy & Boch, det ypperste Nordpool Spa vil føre innen massasjebad. Og det er grunn til å spisse sansene – for på lørdag 18. august vil de ha et sjeldent spesialtilbud på det tyske kvalitetsmerket.

OPTIMAL OVERSIKT

Men først: Nordpool Spa overtok lokalene til Motorpool og har sørget for en omveltende endring på innsiden. Der det tidligere stod engelske biler på rekke og rad, er det nå etablert en lekker utstilling av ulike spabad i et varierende prissjikt som gir full oversikt.

Lørdag 18. august byr Nordpool Spa på en godbit for spakunder som ønsker det beste, med et åpningstilbud fra Villeroy & Boch.

– Det falt naturlig å stille alternativene ut på denne måten, siden vi fører to andre merker i tillegg til Villeroy & Boch Massasjebad. Det er Nordpool og Svenska Bad som byr på kvalitet og andre løsninger som appellerer på sin måte, forteller daglig leder Per Arne Ødegård.

SEKS BAD I EGEN TESTSONE

Spa og boblebad er en investering, og det skal være en god opplevelse å gå til anskaffelse av et slikt komfortelement.

– Derfor har vi satset på at kundene skal få optimal mulighet til å teste badene før de tar et valg. I andre etasje har vi bygget en egen og skjermet avdeling med seks bad som er klar for test av kundene. Vi ville gjøre den så autentisk som mulig, og har sørget for dunkle farger, musikk og dempet belysning som vil kunne oppleves som kveldsstemning. Vi har selvsagt en fullverdig garderobe til rådighet, fortsetter Ødegård.

TILBUD FRA VILLEROY & BOCH UTENOM DET VANLIGE

Lørdag 18. august vil Nordpool Spa by på en godbit for spakunder som ønsker det beste, med et åpningstilbud fra Villeroy & Boch.

– Vi har ”fått lov” til å ha kampanje på modellen X4U som har plass til 5-6 personer, samt at det har et ekstra bekvemt liggesete for total avslapning.

Det vil vi kunne tilby for 59.900 kroner akkurat denne dagen hos oss på Høvik, sier Ødegård. Han legger også til at det vil bli servert litt grillmat og drikke til de som velger å ta turen innom på lørdagen.

Han forteller videre at de er svært klare på at de vil ha oversiktlige priser som et av sine tydelige mantra.

– Der er vi helt klare, og det henger sammen med at vi er en forgrening av Svenska Badrumsinredningar som er en stor aktør med 20 års erfaring i ryggen. Det gir klare føringer – også i forhold til oppfølging, service og generelle tips og råd for kundene. Når det er sagt vil vi ha eget verksted og delelager i våre romslige lokaler for å kunne yte rask hjelp, avslutter Ødegård.

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg slik at du kan ta de riktige valgene når det kommer til spabad.