Svenska Bad

Helt stille og ingen distraksjoner

Kun deg, boblene og utsikten

Det er mange muligheter i den norske fjellheimen. Med frisk luft og vakker natur er det få steder det hadde vært bedre med et spabad. Etter timer eller timesvis på tur er ingenting så avslappende som å legge seg ned i et spabad uten å miste nærheten til naturen.

Med et spabad på fjellet vil du ha muligheten til å oppleve ultimat luksus i norsk natur uansett sesong.

Spabad vi selger er bygget for norske forhold. Dette betyr at spabadet vil fungere uansett hvor værhard den norske fjellheimen kan være. Med våre modeller slipper du å bekymre deg for spabadet når du ikke er på fjellet. 

Problemfritt vedlikehold med Saltvannsrensing – 100% klorfritt og selvgående.

Med In.Clear saltvannsystem fra Gecko vil du opprettholde god vannkvalitet og badet står klart til bruk hver gang du kommer på hytta. Sjeldnere vannbytte, lukter ikke klor og er tilnærmet helautomatisk. Alle våre modeller er klargjort for dette systemet.

Fjernstyring og kontroll med Gecko In.Touch2

Gjennom wifi funksjonalitet i spabadet har du full kontroll på badet til enhver tid, uansett hvor du selv befinner deg. Justering av rensesykluser eller temperaturer går som en lek via app på telefon slik at du kan utnytte tilværelsen i fjellheimen i et varmt og godt spabad nesten umiddelbart ved ankomst.

Vi leverer spabad til hele Norge

Vi leverer våre spabad hvor som helst i hele Norge. Med erfaring fra mange ulike kunder med ulike ønsker og behov, kan vi bistå med å levere spabadet enten med tilhenger, kran eller helikopter.

Kontakt oss