Svenska Bad

DE MEST ØKONOMISKE MASSASJEBADENE PÅ MARKEDET

Energiforbruk Spabad

LAVERE KOSTNADER Å EIE OG PLEIE

Alle sier det, men målinger viser at massasjebad fra Villeroy & Boch er de mest energieffektive massasjebadene i sin klasse på markedet i dag. * Villeroy & Boch er de eneste på markedet med det patenterte JetPak systemet. Dette teknologisk avanserte og energieffektive systemet er designet med opp til 90% mindre rør enn konkurrentene. Dette systemet, sammen med fullisolerte massasjebad og mer effektivt utstyr, hjelper deg å spare strøm og sørger for at du kan slappe av uten å bekymre deg for strømregningen.

* Strømberegningene er basert på data innsamlet av California Energy Commission og US Energy Information Administration.
Beregningene kan du finne under hver enkelt av modellene våre.

Slapp av, mens du sparer strøm og penger …

JETPAK SYSTEMET SPARER ENERGI

Siden massasjebadene fra Villeroy & Boch er bygget helt annerledes, brukes det 90% mindre rør enn vanlige massasjebad. Mindre rør tilsvarer mindre friksjon og mindre energi brukes for å få vann til dysene. De fleste rør i våre bad går gjennom vann og det varme vannet forhindrer varmetap fra rørsystemet. Samtidig beskytter vårt energibesparende lokk varmetap, ikke bare om sommeren men også på kalde vinterdager.

Konstruert for å spare energi!

ISOLASJON UNDER MASSASJEBAD

Villeroy & Boch benytter et moderne, energieffektivt skum i konstruksjonen av spa strukturen for å effektivt holde på varmen. Infrarød kartlegging viser forskjellen fullisolasjon utgjør. Et isolasjon under boblebad (fullisolert) og massasjebad fra Villeroy & Boch holder godt på varmen og svært lite går tapt til lufttemperaturen utenfor. I et dårlig isolert, mer tradisjonelt massasjebad kan du selv se at mer av varmen går tapt til det ytre miljøet, og det bruker derfor mer energi for å holde vannet varmt.

Konstruert for å holde på varmen, selv på de kaldeste områdene i landet vårt…

Før du kjøper ditt massasjebad - Våre tips

Ditt hjem har ofte flere muligheter når det kommer til hvor ditt nye massasjebad skal stå. På denne siden har vi samlet informasjon for å hjelpe deg å finne den mest optimale plasseringen for deg!

Det er ditt ansvar å både velge og klargjøre plasseringsområdet godt før levering, så du får en god opplevelse helt fra leveringen av ditt massasjebad.

Dette for å sikre at du kan ha en bekymringsfri hverdag og nyte de gleder ditt nye massasjebad vil gi deg.

OMGIVELSER

Retningen ditt massasjebad skal stå vil påvirke din opplevelse i badet. Velg en plassering av massasjebadet som gir deg den beste utsikten basert på din tomt. Tenk litt på din hverdag og livsstil når det kommer til hvor du vil ha mest trivsel og nytte av ditt nye massasjebad. Plasser massasjebadet der du selv vil få den beste opplevelsen.

Installasjon av massasjebad innendørs gir en mer skjermet og personlig opplevelse men kan føre til høy luftfuktighet. Hvis du plasserer massasjebadet utendørs kan et nærliggende sted å skifte over til badetøy være en praktisk mulighet for både deg og dine gjester.

På fjellet og andre steder med lav temperatur kan en plassering i nærheten av en inngang til hus/hytte være nyttig, samt gi deg flere muligheter til å bruke ditt massasjebad.

SERVICE TILGANG

Noen støper platting og bygger veranda rundt badet og andre senker det ned i terrassen. Da er det viktig å huske at man må kunne ha tilgang til kontrollrommet på badet. Skulle badet trenge service må man ha mulighet til å fjerne luken til kontrollrommet.

Kunden er ansvarlig for at tekniker har tilgang til alle sidene på badet hvis noe skulle oppstå eller at badet skal flyttes til en annen plassering. Som et tips ved bad som blir senket ned i en terrasse, la løftestroppene ligge igjen under badet. Da er det mye enklere å få det løftet neste gang hvis det skulle være nødvendig.

LEVERING – GENERELL INFORMASJON

For å forberede deg til levering av ditt nye massasjebad kan du forsikre deg om at veien til hvor du skal ha badet plassert er klarert og fjerne alle gjenstander eller annet som kan ligge i veien. Noen ganger vil det være nødvendig med kran for å få badet plassert der du ønsker. Kranfører vil løfte badet ditt over vegger, bygg og andre hindringer før de plasserer badet så nær din ønskede plassering som mulig. Avhengig av tilgang til ønsket plassering av ditt massasjebad, er det mulig å frakte badet på tralle, enten horisontalt eller vertikalt.

Når badet er plassert, se til at det tomme massasjebadet (Uten vann) ikke står i direkte sollys da dette kan påvirke skallets overflatebehandling. Så snart badet er pakket ut, fyll det med vann eller dekk til badet med det medfølgende lokket for å forhindre direkte sollys. Etter badet har blitt fylt opp med vann er sollys ikke et problem.

WELLSPRING VANNBEHANDLING – HOLDER DITT MASSASJEBAD KRYSTALLKLART

RENT, KLART VANN ER ENKELT

Krystallklart vann er enkelt med Villeroy & Boch sitt Wellspring sanitasjonssystem. Vårt effektive rengjøringssystem er utviklet for å hjelpe deg å holde vannet i ditt massasjebad krystallklart hver dag, uten bekymringer. I samspill med korrekt bruk av vannkjemi, lar Wellspring systemet deg holde vannet rent og innbydende.

Massasjebad fra Villeroy & Boch bruker et dobbelt filter for å forsikre at ditt vann holder seg så rent som mulig. Våre WellSpring filtre bruker Microban teknologi for å forhindre bakterievekst i filtreringsanlegget på ditt bad, samtidig som vannet filtreres for mikro-partikler uten å forhindre vanntrykket. Rengjøring av filter er enkelt da de er lett tilgjengelig.

Helt rent vann, bekymringsfritt…

ALT VANN FILTRERES, ALLTID.

100% av vannet i ditt massasjebad fra Villeroy & Boch går gjennom det doble filtreringsanlegget i vårt Wellspring sanitasjonssystem. Dette gjelder også vannet bak de individuelle JetPak modulene. For å garantere at hver dråpe vann i ditt massasjebad er rent, er det montert egne sirkulasjonsdyser på baksiden av alle JetPak moduler. Dette lar massasjebad fra Villeroy & Boch sirkulere mer av vannet enn konkurrerende merker, da de ikke kan sirkulere vann som ligger i rørsystem bak massasjedysene. Vårt fokus på selv den minste detalj innen vannkvalitet forsikrer deg at hele ditt massasjebad er rent, hygienisk og krystallklart.

I tillegg til dette er vårt JetPak system konstruert for å effektivt sirkulere (og samtidig rengjøre) ditt vann mer enn 10 ganger oftere i forhold til vanlige massasjebad med et lavere energiforbruk.

100% vannsirkulasjon

EFFEKTIV FILTRERING, MINDRE STØY

WellSpring Sirkulasjonspumpe lar deg filtrere vannet i ditt massasjebad uten støy eller unødvendige strømkostnader. Vår tilnærmet lydløse og vibrasjons-fri sirkulasjonspumpe er mer enn 8 ganger så effektiv til å filtrere vannet i ditt massasjebad enn standard sirkulasjonspumper, jo flere ganger ditt vann går gjennom filtersystemet, jo renere er vannet i ditt massasjebad.

Vår sirkulasjonspumpe flytter 130 liter vann i minuttet og kan dermed la hver dråpe vann i ditt massasjebad passere det doble filtersystemet flere ganger daglig. Siden WellSpring Sirkulasjonspumpen er mer effektiv en konvensjonelle pumper, kan den sirkulere vannet i ditt massasjebad på mye kortere tid. Dette gir deg en gjennomsnittlig besparelse på 60% strømforbruk på filtrering og sirkulasjon alene. (22 939.5 liter per kilowatt vs. 13 173.2 liter per kilowatt). Da vår sirkulasjonspumpe er større, vil den også holde en lavere temperatur og arbeide mer effektivt.

Med en imponerende kraft og høy effektivitet, gir WellSpring Sirkulasjonspumpen merkbart lavere lyd og vibrasjon enn andre sirkulasjonspumper for massasjebad, perfekt for plassering nær vindu, på platting eller innendørs.

Stillhet og effektivitet…

KJEMI DU KAN STOLE PÅ!

Ozon er en av de kraftigste vannrensesystemene i verden. Ozon gass (Aktivt oksygen) er fargeløs og er sammensatt av tre oksygen atomer.
Med WellSpring sin Ozongenerator i ditt massasjebad fra Villeroy & Boch kan du holde vannet krystallklart og innbydende til en hver tid. Ozongeneratoren er basert på “Corona-Discharge” teknologi for å være så vedlikeholdsfri som mulig.

Vannkjemi med ozon, trygt og effektivt…

NØYAKTIG TEMPERATUR

Varmeelementet i ditt massasjebad fra Villeroy & Boch holder ditt vann på ønsket temperatur til en hver tid. Vår avanserte M7 temperatur og flow sensor gir en nøyaktig og pålitelig oppvarming av ditt bad. Så du slipper å bekymre deg over oppvarming og unøyaktige temperaturmålinger.

Ditt massasjebad, ditt temperaturvalg

SERVICE OG PLEIE AV DITT MASSASJEBAD

KORREKT VEDLIKEHOLD AV VANNET I DITT MASSASJEBAD ER VIKTIG FOR AT DU SKAL KUNNE NYTE BADET PÅ SITT BESTE, SAMTIDIG SOM DET PASSER PÅ LEVETIDEN TIL KOMPONENTER. LA DITT MASSASJEBAD VÆRE KRYSTALLKLART OG INNBYDENDE, TIL EN HVER TID.

OPPSTART MED NYTT VANN

Når massasjebadet er pakket ut fyll det opp med en vannstand til over de øverste dysene, og via filterrommet i badet. Dette for en enklere oppstart. Aldri sett på strøm til massasjebadet uten vann, da dette kan skade både pumper og varmeelementet i ditt massasjebad.

Følg instrukser du har mottatt for korrekt kjemikaliebruk til ditt massasjebad eller kontakt oss hvis det er noe du er usikker på.

SKIFTE AV VANN

Når du bruker ditt massasjebad, vil det over tid havne såperester, vaskemidler og partikler fra hud, hår og badetøy i vannet. Etter hvert vil det bli vanskeligere å holde korrekt vannkvalitet. Ved å skylle badetøy og ta en kort dusj uten såpe før du går i massasjebadet kan vannkvaliteten forlenges. Utifra ditt bruk av massasjebadet vil det være nødvendig å bytte vann hver 1-4 måneder, eller når vannkvaliteten blir vanskelig å opprettholde.

Erfaringsmessig holder det med et vannskift 1 til 2 ganger i året. Når du bytter vann, ta ut alle JetPak modulene, vask over karmateriale med en klut og vask områder i massasjebadet etter behov. Og ikke minst skru av strømmen til badet.

NORMAL PLEIE

For normal pleie er det ofte nok med en mikrofiber klut til vannlinjen og på kantene på badet. En myk, fuktig klut eller svamp(uten såpe) gir best resultat. Er det flekker som er vanskeligere å få vekk kontakt oss for et godt råd.